Home \ Sisteme Familjare

Sisteme Familjare
Nje servis i plote ne pajisje duhet te behet cdo 24 muaj. Servisi duhet te siguroje qe te gjitha aspektet ne sisitem te funksionojne ne rregull.
Sistemi ka nje projektim bashkėkohore inxhinierik dhe me nje software analizues mbi gjendjen e sistemit ecila e ben kėtė produkt unik dhe dominues nė tregun e brendshėm me njė nivel tė larte ne heqjen e ndotesve
Inxhinieri bashkėkohore tė projektimit dhe me nje software analizues mbi gjendjen e sistemit e ben kėtė produkt unik dhe dominues nė tregun e brendshėm me njė nivel tė larte ne heqjen e ndotesve ne 97%.