Kompania Nobel-ALBANIA  eshte e perqendruar ne sektorin e trajtimit te Ujit.

Ajo eshte e perbere nga nje staf:
Inxhinjeresh, Kimiste, Teknikesh dhe Specialiste te kualifikuar
dhe te specializuar ne sektorin e trajtimit te ujit;

Nobel –AlBANIA  jep zgjidhje efektive te te gjitha problemeve qe kane te bejne me Ujin.
Kompania jone ka ne gamen e saj.
Sisteme te ndryshme te filtrimit,zbutjes
dhe deri ne pastrimin e ujit me ane te Membranes Osmotike per uje te pijshem.


Ne trajtojme ujin e rrjetit tuaj,ujrat siperfaqesore,ujrat e puseve etj.
Kapacitetet tona te pastrimit te ujit jane nga ato Familjare deri ne ato Industriale.

Ne instalimet e sistemeve tona nen marken Nobel-AL.
kompania ofron dhe sherbimin ne pjeset e konsumueshme dhe ne te gjithe aksesoret perberes te sistemeve.


Produktet tona jane prodhime Amerikane te cilat jane te pajisura me patente perkatese.

Po ashtu ato jane te certifikuar me  ISO.9001- 2000


Ndryshimet e ujit.

Uji eshte elementi me i domosdoshem ne jeten tone te perditshme.
Ate e perdorim per pirje dhe per larje.
Nese do te flasim per Uje te pijshem.
Atehere duhet te themi qe Uji duhet te kete vetem kriperat e nevojshme qe i nevojiten organizmit tone..

Kur flasim per Uje per larje,Atere duhet te themi se Uji duhet te jete i filtruar dhe i zbutur.

I gjithe rruzulli tokesor eshte i perbere  prej  75% Uje por vetem 1% i takon Ujit te pijshem
Pra dalim ne konkluzionin se Uji i pijshem duhet te  trajtohet,filtrohet dhe pastrohet.   Uji eshte ai element qe nuk mbin,ai buron nga ndonje vend.
  Ai ndryshon formen e tij dhe perberjen e tij gjate kesaj rrjedhjeje apo ne rrugen qe ai ben, prandaj kur flasim per Ujin e pijshem duhet te beni kujdes se cfare pini.

Ne Shumicen e rasteve per te mos thene ne te gjitha rastet Uji do trajtuar

Perberesit e tepert kimike dhe baktereologjik ne Uje jane nje faktor shume i rrezikshem per jeten e njeriut.
 
Filtrimi i ujit seshte me nje opsion ne jeten tone por eshte nje domosdoshmeri.Mėnyra e Pastrimit

Kur flasim per pastrim te Ujit atehere atehere duhet te nenkuptojme:

Ujė i filtruar  Ujė i zbutur  Ujė i Pijshėm

Me Ujė te filtruar nenkuptojme heqjen e zhureve sedimenteve eres dhe shijes se ujit nese ka.
Nobel-Al me ane te sistemeve te ndryshme te filtrimit ne kapacitete te ndryshme
ju ofron ju nje Uje te pastruar nga keto elemente qe Uji juaj mund te kete.

Me Ujė i zbutur nenkuptojme: Heqjen e fortesise se Ujit nese ka.
Nobel-Al me ane te sistemeve te ndryshme te zbutjes se Ujit
ne kapacitete te ndryshme pervecse ju ofron nje siguri te plote
per te gjitha pajisjet tuaja ne shtepi dhe sistemit hidraulik te Ujit
nga bllokimi ju jep nje Uje te zbutur dhe per lekuren e trupin tuaj
duke menjanuar faktoret acarues te saj.

Me Ujė te pijshem nenkuptojme: Nje uje te paster nga ndotesit e demshem kimik baktereologjik etj. Ky Uje permban vetem kriperat e nevojshme qe i nevojiten trupit tone Fjala e fundit e shkences ne pastrimin e Ujit per pirje ka emrin REVERSE OSMOSIS ose Membrane e Anasjellte.

Me ane te saj te gjithe elementet kimik,baktereologjik e sedimentare
te tepert ne Uje eleminohen duke lene vetem molekulat e Ujit te paster te kalojn ne te.

Procesi i Membranes se anasjellte eshte ai i eleminimit
te anioneve dhe kationeve nga nje funksionim i anasjellte i balances osmotike Naturale.


Per kete qellim ne sistemet tona, membrana e
cila ne brendesi te saj ka pore i jepet Uji me presion nga ku te gjithe
elementet e demshem e te tepert ngelin ne to ndersa vetem molekulat e Ujit H2O depertojn ne to.

Ky proces behet vetem me ane te membranes dhe ju ofron ju nje Uje shume Kualitativ per pirje

Nobel-ALBANIA  me sistemet e saj Osmotike(membranes) ben pastrimin e Ujit per pirje
Nese ka ardhur koha per te vene nje gje te domosdoshme ne shtepine tuaj atehere:
Nje Sistem Osmotik per familjen tuaj jep nje siguri te plote nga Uji i pijshem.