Sherbime

Kompania  Nobel-Albania Merr persiper te gjitha sherbimet e sistemeve te ujit Me nje staf te kualifikuar inxhinjeresh dhe teknikesh   ne ju japim zgjidhje te shpejte per problemet qe ju mund te keni.   Mjafton te na kontaktoni dhe ne do tju ofrojm zgjidhjen me te mire.