Home \ Aparate Osmotike Industriale

Aparate Osmotike Industriale
Ky sistem perdoret gjeresisht ne ambjente ku uji i pijshem mungon, Sistemi pastron: Ujin e rrjetit,Puseve,Ujrat siperfaqesor etj
Ai me ane te nje paneli kontrolli dhe sensoreve te vendosur ne cdo pjese sensitive te sistemit parandalon cdo parregullsi qe mund te shkaktoj demtimin e membranave osmotike qe pastrojn ujin.
Ka mbrojtje te dyfishte persa i perket tensionit te ulet apo te larte qe mund ti vi paisjes.
Gjithashtu monitori ju tregon ju kulitetin e ujit ne hyrje te sistemit dhe kualitetin e ujit mbas pastrimit ne kohe reale.
Ky sistem perdoret gjeresisht ne ambjente ku uji i pijshem mungon, Sistemi pastron: Ujin e rrjetit,Puseve,Ujrat siperfaqesor etj