Home \ Filtra Uji Familjare

Filtra Uji Familjare
Filtrimi dhe trajtimi i ujit tė pijshėm me ane te ketij filtri mbron cesmat tuaja,makinat larese ,kaldajen dhe instalimet e tjera nga papastertite sedimentare.
Me anen e ketij filtri ju menjanoni papastertite sedimentare dhe nuk lodheni per te hapur filtrin dhe te beni shplarjen e tij,mjafton vetem te hapni saracinesken dhe ai vetepastrohet.
Filtri me vetshplarje HYDRA arrin te beje pastrimin ne menyre automatike. Ky filter ėshtė projektuar me zgjidhjet me tė reja lidhur me efikasitetin e sistemit pėr vetė-pastrim Automatik ,
Keto filtra mund te perdoren per menjanimin e klorit te eres apo shijes ne uje Mund te perdoren dhe ne vende ku uji eshte I forte dhe me gelqere.