Perurohet dyqan ne Durres
Kompania Nobel-Albania per te qene sa me afer klienteve te saj, peruron dyqanin e saj ne Durres. Per te gjithe te intersuarit per impiante te trajtimit te ujit mund ta vizitojne ne adresen: Durres Plazhi Iliria, perballe Hotel Romania.

Hapet laborator analizash uji
Kompania Nobel- Albania ne bashkpunim me partneret investon ne hapjen e nje laboratori profesional analizash uji. Tani bejme te mundur kryerjen e analizave fiziko- kimike te ujit deri ne 28 elemente.

Perurohet dyqan ne Fier
 Kompania Nobel-Albania inaguron dyqanin e saj te radhes ne Fier. Per te gjith te intersuarit per impiante te trajtimit te ujit mund ta vizitojn ne adresen: Fier Qender. Piazza, kati I

NOBEL-ALBANIA Garanci per Ju

Kompania NOBEL-ALBANIA eshte lider ne fushen e trajtimit te ujit. Me nje experience 10 vjecare ne tregun shqiptar, ajo i jep zgjidhje cdo uji sado i ndotur te jete ai. Me ane te partnereve tane amerikane, ECOWATER, GE OSMONICS etj, ne ju ofrojme kualitet dhe siguri ne ujin qe konsumoni cdo dite.

Ne e bejme ujin te pijshem

Nobel - Albania pastron ujin e puseve, te ujesjellesve si dhe siguron nje cilesi shume te larte per ujin qe ju konsumoni per larje dhe pirje. Keto sisteme perdoren ne: shtepi, bare, restorante, hotele, spitale, fabrika etj.

Nobel Albania
Rruga e Elbasanit, Pallati Edil-Al (Perballe Liceut Artistik), Tirane.
Tel: + 355 4 222 0179, Mobil: + 355 69 20 26 235
email: info@nobel-albania.al