Home \ Filtra Uji Komerciale

Filtra Uji Komerciale
Ky filter ne rast difekti ka programin elektronik te riparimit ne distance, Pa patur nevoje te prisni kompania nobel albania ben rregullimin e difekteve te sistemit ne distance pa ardhu te ju.
A keni problem me nivelin e PH ne uje? Me ane te ketij Filtri ju normalizoni PH ne ujin tuaj dhe shmangni te gjitha problemet qe mund te keni.
A keni problem me nivelin hekurit ne uje? Shikoni se uji juaj eshte me ngjyre te kuqe,
Duke instaluar nje filter te tille ju I jepni fund problemeve qe keni me ujin qe ju konsumoni cdo dite Ky filter eshte patentuar Me NSF/ANS 142 patente e cila jepet si vleresim per filtrim uji.