Home \ Zbutes Uji Familjare

Zbutes Uji Familjare
Zbutesi i ujit ecowater 9 CE+ Eshte me kompakti ne shtrirjen tone te zbutesit inteligjent te ujit dhe pershtatet per se mbari si ne dollap poshte lavamanit te guzhines. I paketuar me veti fuqizuese ESM 9+ eshte:
Zbutesi i ujit ecowater 11 CE+ Eshte fjala me e fundit e teknologjise per zbutjen e ujit,Me nje sistem komplet elektronik kjo pajisje ju ofron uje te zbutur ne shtepine tuaj 24 ore ne dite.
Zbutesi i ujit ecowater 15 CE+ Eshte fjala me e fundit e teknologjise per zbutjen e ujit,Me nje sistem komplet elektronik kjo pajisje ju ofron uje te zbutur ne shtepine tuaj 24 ore ne dite.
ECOWATER 25 CE+ Teknologjia e zgjuar dhe e sakte e perdorimit te monitorit te ujit dhe pershtatja e nevojave tuaja duke siguruar uje te zbutur gjithmon te gjendshem ne kerkesa.
Zbutesi i ujit ecowater 35 CE+ Dizenjuar pėr familje tė mėdha dhe bizneset e vogla, ESM35 + zbut ujin ne nje kapacitet maksimal prej mbi 15.444 litra.