Home \ Aparate Osmotike Komerciale

Aparate Osmotike Komerciale
Ky aparat ka te perfshire dhe sistemin 5 filtror te pastrimit te ujit. Gjithashtu ka nje membrane me kapacitet 150 litra pastrim ditor
Perdoret gjeresisht ne zyra dhe ambiente pune. Fltron ujin e rrjetit dhe e ben ate te pijshem.
Ky Sistem ka Hapsire te nevojshme per nje rezervuar shtese per opsione te ndryshme kapaciteti total i rezervuarit 13.5 litra
Te Ndėrtuara nė ēelik inox te lėmuar dhe me shkėlqim. Me 2 depozita ne presion me akumulimin total prej 16 litra
Ky aparat nga vete paraqitja qe ka eshte i perdorshem ne ambiente luksoze, zyra te medha, suita hotelesh, vila luksoze etj